Verhuizen!

Ja ja ik ga verhuizen. Dat is voor mij het ideale moment om ook wat meer op deze blog te zetten. Ik heb namelijk zo goed als alles nodig. Enkele dingen heb ik al gekocht, namelijk een strijkijzer en een stofzuiger. De strijkijzer omdat ik er een gratis strijkplank bij kreeg en de prijs aantrekkelijk was. Het is de Philips GC 8330 geworden. Een degelijk apparaat als ik de gebruikers van Amazon moet geloven. Het is jammer dat de strijkbout niet vastklemt aan de voet, maar daar tegenover staat dat het waterreservoir makkelijk is bij te vullen. Mijn broer heeft er een van tefal en daarvan is de waterbak niet afneembaar. Ik ben echter erg tevreden over mijn broers strijkijzer en heb daarom ook voor een stoomsysteem gekozen. Voor de rest is het een gevalletje van juiste aanbieding op de juiste tijd. Wat heb ik verder nog nodig? Nou o.a. een televisie en ook de aansluiting met internet, een wasmachine, Bluray speler en meer. Dus stay tuned en ontdek hoe ik aankoopbeslissingen maar. Eventueel commentaar en advies is natuurlijk altijd welkom.

About admin

Al van jongs af aan een voorliefde voor gadgets. Ik zie gadgets niet alleen als een leuk speeltje, maar vooral ook als iets wat mijn leven makkelijker moet maken. Vanuit dit opzicht eis ik ook veel van mijn gadget. Maar bij de aanschaf let ik wel altijd ook op de prijs en zal dus niet zomaar een meerprijs betalen voor nutteloze functies.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.