Android thuistelefoon!

Archos gaat een smart home phone uitbrengen, namelijk de Archos 35. Hij draait op Android en je kan hem aansluiten op je normale telefoonlijk, maar ook op je ADSL. En daar beginnen de voordelen. Je kan nu dus elke applicatie downloaden die je wilt. Dit maakt het bijvoorbeeld voor veel minder technische aangelegde mensen makkelijker om ook via de thuistelefoon over Skype of andere Voip aanbieders te bellen. Speciale Voip telefoons waren tot nu toe veelal omslachtig in te stellen. Nu hoef je dus alleen maar de app te downloaden en in te loggen.

Een ander handigheidje is dat het nu veel makkelijker wordt om je contacten te beheren voor de thuistelefoon. Deze worden immers met je Google contacten gesynchroniseerd. Dus al je contacten uit je mobiele telefoon heb je ook meteen op je telefoon thuis. Daarnaast kan je natuurlijk op internet een nummer opzoeken en meteen bellen. Kortom voor de mensen die nog een vaste lijn hebben is deze Archos 35 zeker het overwegen waard.

Bron: Archos

About admin

Al van jongs af aan een voorliefde voor gadgets. Ik zie gadgets niet alleen als een leuk speeltje, maar vooral ook als iets wat mijn leven makkelijker moet maken. Vanuit dit opzicht eis ik ook veel van mijn gadget. Maar bij de aanschaf let ik wel altijd ook op de prijs en zal dus niet zomaar een meerprijs betalen voor nutteloze functies.
This entry was posted in Mobiel and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.