Nieuwe telefoon (deel 1)

Het is bijna zover. Ik mag over een maand weer een nieuwe telefoon uitkiezen. Dus is het nu alvast tijd om te gaan kijken welke toestellen eventueel in aanmerking komen. Heb ook alvast gekeken wat ik voor mijn huidige Samsung Galaxy S kan krijgen en dat is €144,- bij de T-Mobile winkel zelf en waarschijnlijk meer op marktplaats.

Na een bezoekje aan de T-Mobile winkel ben ik erachter gekomen dat de provisies die de winkels verstrekken naar klanten wederom gedaald zijn en ik eigenlijk bijna hetzelfde zou moeten betalen voor mijn huidige telefoon bij een gelijkwaardig 1-jarig abonnement. Dit is een slecht voorteken voor de aanschaf van nieuwe telefoon. Ook ben ik erachter gekomen dat er eigenlijk nauwelijks betere toestellen op de markt zijn gebracht.

Op de huidige shortlist staan voorlopig:
Samsung Nexus S
HTC Desire S
Samsung Galaxy 2 (nog niet uit) REVIEW
SonyEricsson Xperia Pro (nog niet uit)

Ik zou op mijn nieuwe telefoon graag een keyboard willen hebben en zou het dus de SE Xperia Pro worden. Echter is deze telefoon niet sneller dan mijn huidige.

To be Continued…..

About admin

Al van jongs af aan een voorliefde voor gadgets. Ik zie gadgets niet alleen als een leuk speeltje, maar vooral ook als iets wat mijn leven makkelijker moet maken. Vanuit dit opzicht eis ik ook veel van mijn gadget. Maar bij de aanschaf let ik wel altijd ook op de prijs en zal dus niet zomaar een meerprijs betalen voor nutteloze functies.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.