Welkom!

Welkom op gadgetadvies.nl! Het is nog een work in progress, maar het idee is dat de website een goed overzicht gaat geven waar men op moet letten bij het aanschaffen van electronica. Belangrijk is daarbij dat u het product gaat vinden wat uw leven makkelijker maakt en doet waarvoor u het koopt. Hoe vaak komt het niet voor dat we iets kopen gebaseerd op het verkooppraatje van de verkopen waarin hij aangeeft wat iets wel allemaal niet kan en dat we na aanschaf maar 10% of minder van de functies gebruiken. Natuurlijk zullen de producten die we kopen altijd meer functies bevatten dan we nodig hebben, maar ik hoop dat ik u kan helpen een product te kopen voor de juiste reden.

About admin

Al van jongs af aan een voorliefde voor gadgets. Ik zie gadgets niet alleen als een leuk speeltje, maar vooral ook als iets wat mijn leven makkelijker moet maken. Vanuit dit opzicht eis ik ook veel van mijn gadget. Maar bij de aanschaf let ik wel altijd ook op de prijs en zal dus niet zomaar een meerprijs betalen voor nutteloze functies.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.